Enjoy life, it's delicious!

Foodtrailer Catering

Vrijheid,blijheid,lekker eten!

Onze droom, een eigen foodtruck. Al sinds kind wilde Reggy al bij alle kraampjes en wagentjes die hij zag eten. Heel lang niets mee gedaan tot de film Chef! uitkwam. Het eten uit een wagentje kreeg zijn plekje en ook Lotte begon hardop te dromen. Dit wordt de volgende stap in onze onderneming! Na 2 jaar covid en een drukke zomer gaan we dit jaar opnieuw starten met onze foodtrailer. We hebben al enkele prachtige evenementen mogen doen de afgelopen jaren, maar dit jaar gaan we vlammen!

Onze foodtrailer concepten zijn bijna altijd maatwerk. Twijfel geen moment en neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Single Bites

We hebben een heel assortiment bites die we vanuit onze foodtrailer kunnen serveren. Denk hierbij aan echte streetfood classics als een Taco, Quesidilla, Hamburger, Hotdogs, Steamed buns, enz.


Deze bites kun je bestellen bij een minimale afname van € 400 . Daarnaast rekenen wij dan € 200 huur voor onze foodtrailer.

Themed menu

Heb je iets speciaals te vieren en wil je een assortiment hapjes uit de trailer geserveerd hebben dat helemaal in het thema van jouw gelegenheid staat? Ook dat is mogelijk. Wij stellen samen met jou een assortiment samen van 3 a 4 bites die we gedurende de dag vanuit de trailer zullen serveren.
 

Deze bites kun je bestellen bij een minimale afname van € 400. Daarnaast rekenen wij dan € 200 huur voor onze foodtrailer.

Food festival walking diner

Het neusje van de zalm! Een compleet verzorgd walking dinner geserveerd vanuit onze foodtrailer. We nemen je mee langs diverse soorten streetfood zoals je ze op een foodfestival zou tegenkomen. Met dit assortiment wordt je geheel ontzorgd en zit onze prachtige foodtrailer gewoon bij de prijs in!

 

Prijs: € 39,50 p.p.
(minimaal 20 personen)

Wat zeggen anderen?

Volg ons ook op social media!